Fraud Blocker

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team met up to date know how over hoe u met zonnepanelen uw huis kunt verduurzamen. De ontwikkelingen in zonnepanelen gaan razendsnel. Veranderingen in rendement, accu’s, hybride stroomopvang: als jonge en flexibele onderneming bewegen en groeien wij daarin met gemak mee. Daardoor kunnen wij u van een eerlijk en goed advies voorzien dat passend is voor uw situatie.
Wij zijn PV-thuis

Een bedrijf dat...

Werkt vanuit vertrouwen
Vertrouwen is voor ons de basis van waaruit wij werken. We komen onze afspraken na en doen wat we beloven. Dat ziet u terug in de oplevering én in de resultaten. Daarnaast zorgt vertrouwen voor een prettige samenwerking met onze klanten, waarbij wij de lijnen kort houden, en ook dat vinden wij belangrijk.

Vertrouwen hebben we ook in al onze producten die erkende keurmerken dragen en voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Bovenal zijn we trots op ons deskundige team van ervaren technici die de daken opgaan om wéér een huis duurzamer te maken.

Hoe wij werken
We komen bij u langs om te kijken wat voor u werkt. Hoe is uw situatie? Wat zijn uw wensen? We beantwoorden graag de vragen die u heeft en vertellen u wat u van ons kunt verwachten. Zo zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt en helpen we vanzelfsprekend met de BTW-teruggave.

PV Thuis

Helpt consumenten en MKB bedrijven verduurzamen

Wij staan volledig achter onze producten die worden aangelegd door ervaren teams.

Wij zorgen voor een goede installatie en werking van de zonnepanelen. Mocht er zich onverhoopt toch een keer probleem voor doen, dan maken we er werk van om dat snel te verhelpen. Zo doen we niet aan kleine lettertjes, wij vinden namelijk dat alles moet werken zoals het hoort!

Leuk om over ons te weten

“We zijn een bijzonder Veluws familiebedrijf waarin we met z’n drieën ondernemen en tegelijk verbonden zijn met elkaar. Naast PV-thuis, levert PV-projecten zonnepanelen aan bedrijven en autoladen.nl richt zich, zoals de naam al zegt, op laadpalen voor elektrische auto’s. Wij werken vanuit onze vestiging in Otterlo, hebben een jonge, platte organisatie en delen een no-nonsense mentaliteit. We delen kennis en expertise met elkaar en helpen elkaar waar nodig. Op deze manier zetten we ons alle drie in om particulieren en ondernemingen in heel Nederland te helpen verduurzamen.”

Fleur Stelwagen

 

4800

Panelen geplaatst

320

Tevreden klanten

5 uit 5

sterren beoordeeld op Google

Wilt u meer informatie?

We bellen u graag terug!